how to build your own site

5 dolog, amitől bevételtermelő lesz egy weboldal


1, Lenni kell egy honlapnak!

Ha csak tervezed, hogy szeretnél weboldalt, de annak még nem teljesültek a feltételei:

- még nincs egészen kitalálva

- most nincs rá pénzem

- most még nem aktuális, mert úgy is pang a piac

- majd holnap nekifogok

és számtalan más ilyen és ehhez hasonló kibúvó, csak azt eredményezi, hogy egyelőre nem is lesz honlapod. Ami lehet, hogy nem is baj, kivéve, ha ezzel szeretnél dolgozni. Mert ugye ami nincs, azzal nehéz dolgozni!


2, Figyelemfelkeltőnek kell lenni egy honlapnak!

Mit is jelent ez, hát azt az 1000 Ft-ost amit meglátsz a járdán!

Miért? Azért, mert ugyan már láttál belőle eleget, de az az ezres kirí a környezetéből. Ez nem kockakő és nem aszfaltdarab, hanem egy teljesen más dolog, ami mindenkinek feltűnik, amit mindenki észrevesz.

Hogyan lehet ilyen egy honlap az interneten több millió más honlap között?

Hát úgy, hogy nem egy XY KFT, XY terméke és szolgáltatása bemutató honlapot kell építeni, hanem egy olyan honlapot ami a célközönség problémájára szállítja a megoldást.

Például, nem burkolást kell kínálni 1500 Ft/nm áron, hanem olyan otthont, ahova öröm hazamenni és büszkeség meghívni oda a barátokat.

Vagy nem megbízható bróker, jutányos jutalékért, kiváló részvénypaketteket kínál, hanem boldog és nyugodt öregkort, amiben oda utazhatunk, ahova akarunk és nem a következő nyugdíjat várjuk már ahogy a postás kitette a lábát az ajtónkon!


Tehát, a honlapot nem a legszebbre és a legdizájnosabbra kell megíratni (ez sem hátrány), hanem olyan weboldalra van szükség, hogy ha valaki odatéved, az ne akarjon azonnal továbbállni.
És akkor megérte költeni a honlapra, a reklámra!


3, Visszautasíthatatlan ajánlatot kell tartalmazni egy honlapnak!

Mitől lesz egy ajánlat visszautasíthatatlan?
Attól, hogy a problémánkat oldja meg.
Nem az eladó, szolgáltató problémáit, hanem a vevőét, ügyfélét, kliensét, betegét, nevezzük őket akárhogy!

Tehát az az ajánlat amit mi adunk, nem arról szól, hogy köttesse be a lakásába a riasztórendszert most csak 39.900 Ft és az mit tartalmaz, hanem arról, hogy garantáljuk, hogy oda többet betörő nem tud úgy bemenni, hogy onnan értékkel távozhasson! Tehát nem a riasztót, hanem a biztonságot áruljuk, azt, amire a megbízónknak szüksége van.


4, Egy weboldal könnyen karbantartható, frissíthető kell legyen.

Változnak az árak, változik a piac.
Ha ezzel nem tudunk lépést tartani, akkor jobb, ha hozzá sem kezdünk semmihez.

Milyen bizalmat sugall az a vállalkozó, aki azt magyarázza, hogy ugyan 1000 Ft-ot ír még a honlapon, de sajnos már 1500 Ft, de még nem ért rá a rendszergazda…

A jó honlap az, amelyik olyan felületet biztosít a tulajdonosának, megrendelőjének, amin ő maga is, akár semmilyen előképzettséggel is át tud írni árakat, tulajdonságokat.

Ha látszik az oldalon, hogy naprakész, akkor bízni lehet abban is, hogy amit a honlap kínál, az is megbízható.


5, A jó honlap jól kereshető kell legyen.

Mit is jelenthet ez?

Az igények felmerülésekor, ha interneten keresztül keressük a megoldást a problémánkra bizony hasznos, ha a mi honlapunkat is felhozzák a keresőmotorok. Ezt többek között a SEO optimalizálással lehet elérni.

Például valaki szeretne egy 2 személyes, 195 cm –es franciaágyat, epeda rugós betéttel, az leül az internet elé és beírja a Google keresőjébe, hogy franciaágy, vagy franciaágy 195 cm, vagy franciaágy 195 cm epeda rugós, vagy franciaágy Budapest, esetleg valami ehhez hasonló szóösszetételben.

A jól kereshetőség itt jelenik meg, hiszen milyen jó lenne ha a mi honlapunk ugrana első helyre és arra kattintva már olyan ajánlatot láthatna ami a mi zsebünkbe hozza a bevételt. De ehhez nem elég utólag optimalizáltatni a honlapot, hanem eleve úgy kell megírni, hogy azok a kulcsszavak amik a termékeinket írják le benne legyenek.

Nyilván, hogy ettől még nem lesz egyből első oldalon, de néhány hónapon belül már fel tud jutni legalább az első 2-3 oldalra. És innen nem nehéz már az első oldalt sem elérni.

Nem mindegy, hogy minden egyes hirdetésért fizetnünk kell, vagy egy idő után olyanok is megtalálnak, akikért egy fillért sem kellet fizetnünk.

Milyen honlapot építünk mi?

Ha tőlünk rendeli meg a honlapját ezeket az előbbiekben leírtakat mind megkaphatja.

- Olyan eladási csatornát készítünk önnek, hogy nem győzi kiszolgálni a vásárlóit.

- A honlapja nem egy honlap lesz, hanem a honlap.


Ha nem akar sok időt várni minderre a jóra, adja le MOST a megbízását.

Miután elküldte a megbízást, személyesen én fogom felvenni Önnel a kapcsolatot, megbeszélünk egy találkozót amikor részletesen is kielemezhetjük a konkrét igényt.

Bevételtermelő honlap csomag árak itt

Áraink itt: http://joomlaabc.hu/arlista 

Cég

Immobilis Partners KFT

Ez a weboldal sütiket használ. Továbblépve elfogadja azok használatát Sütikezelési politika.