Joomlaabc logo

Vagy inkább úgy kérdezném, hogy miért nem jó az ingyenes honlapkészítő, mik az úgymond ingyenes készítés hátrányai, rejtett költségei?Elsősorban nem jó mert hiányzik belőle az ember az összes tulajdonságával:

- csak a kép-szöveg-menüsor egymáshoz viszonyított helyét tudja meghatározni

- csak a színeket, betűtípusokat, méreteket lehet beállítani

- mindezt csak az előre meghatározott és beállított keretek között

- nem látja az összefüggéseket

Mit jelent az "ember" közreműködésével készült honlap?

Azt, hogy van akivel megbeszélni, hogy mit is szeretnénk elérni a honlapunkkal. Mi a cél?

Mert egy honlap esetében ez a legfontosabb! Az, hogy rajta keresztül elérjük a célcsoportunkat, felhívjuk magunkra, a termékünkre, szolgáltatásunkra a figyelmet. Szóljunk, hogy figyelj, amit te keresel az nálunk elérhető és ezek az okok azok amiért minket érdemes választani. Ezen tulajdonságoknak a kidomborítása szakértői kvalitásokat igényel!

A honlapok számát talán meg sem lehet becsülni! Elég beírni egy keresőszót a keresőkbe és találatok százezreit, milliót jelzi a kereső. A baj csak az, hogy ha élettelen honlapot hozunk létre, ez is csak egy lesz a sok közül, lesz színe és kép rajta, sőt menüsora, de nem lesz egyénisége, nem lesz benne az a plusz amit egy humán segítő bele tud tenni.

És mekkora az anyagi különbség az ingyenes és a fizetős honlap között?

Semekkora!

Miért?

Azért mert az ingyenes honlapkészítők, az előbb felsorolt összes hátrányukkal együtt sem ingyenesek. Csak nem kérnek pénzt érte. De a legtöbb esetben hirdetéseket futtatnak rajtuk, vagy egyéb reklámcélokat szolgálnak. És nem is ez a fő probléma, hanem az, hogy könnyen megeshet, hogy a "hirdetés" érdekesebb, figyelemfelkeltőbb mint a mi honlapunk és "sutty" már el is húzott a nehezen odacsábított látogatónk.

Mennyibe kerül itt a www.joomlaabc.hu oldalon egy weboldal?

Egy normál weboldal, maximum2-5 oldal terjedelemig egyszeri 40.000 Ft+ÁFA-ba kerül!

És ezért a nagyon kedvező összegért,

- NINCS idegen vállalkozásoknak a hirdetése az oldalunkon,

- a honlap, a saját céljainak megfelelően van kialakítva, nem egy vagy több előre meghatározott beállítás szerint

- és nem utolsósorban van akihez fordulni, ha kérdés merül fel, vagy esetleg valamilyen szakmai segítségre van szükség

- a pótlólagos szolgáltatások díja nem valami horribilis összeg, hanem egy szerény 5.000 Ft/óra, ami már előre közzé van téve az oldalon, nem utólag valami "kitalálva"

Szóval ha nincs honlapja, vagy van de nem hozza az elvárt eredményeket, akkor keressen meg bennünket, és emberi szóval meg lehet beszélni a szükségleteket és lehetőségeket.

Áraink itt: http://joomlaabc.hu/arlista

 

Ingyenes tippeket olvashat a védelemről és egyéb honlappal kapcsolatos tudnivalókról a http://weboldalkarbantartas.blogspot.hu/ blogunkban!

Weblap karbantartási blog

Weblap karbantartás, honlap javítás blog
Weblap karbantartás, honlap javítás blog

Rólunk írták

Kedves Puskai Sándor!
Köszönöm, hogy megszabadított a vírus támadástól. Korrektül és gyorsan új, védett Joomla rendszerbe mentette a régi weblapomat, anélkül, hogy bármilyen külső jele lenne a változásnak. Hihetetlen!
Köszönöm.

Üdvözlettel:
Deák Júlia

http://www.deakjulia.hu

Joomla felhasználók

eXTReMe Tracker